Početna stranica » Reference » Proizvodnja namještaja - KLS Müller AG

Proizvodnja namještaja - KLS Müller AG

Jürg Müller, vlasnik je i generalni direktor KLS Müller AG u 2. generaciji. Njegovi glavni zadaci su voditi tim u smjeru definiranom poslovnom strategijom i rasporediti svakog člana tima, kad god je to moguće, tamo gdje ima svoje snage. – Ja sam, da tako kažem, trener muškog i ženskog KLS-a.

kls-mueller-ag-juerg-mueller

 

 

Jürg Müller
Vlasnik tvrtke KLS Müller AG

KLS Müller AG zapošljava vlastite dizajnere interijera koji koriste PointLineCAD za projektiranje i razvoj interijera u sektoru zdravstva kao i u privatnom sektoru. Podaci se putem CAM veze dostavljaju izravno na stroj i proizvode u vlastitoj proizvodnji. Sa svojim voditeljima projekata, oni su u mogućnosti voditi svu koordinaciju od planiranja do poslovne podrške za financiranje. „Nudimo cjelovitu uslugu na području renoviranja, obnove i završne obrade interijera“, ponosno kaže Jürg Müller. KLS Müller AG također je visoko cijenjen iz umjetničke perspektive. Oni proizvode sve komade namještaja za cjelokupno opremanje, uključujući recepcijske pulte s posebnim oblikom i dizajnom materijala ili furnira, koji su savršeno usklađeni s puno empatije.

S meinbuero.org osiguravaju 380 m² otvorenih ureda za startup poduzeća, tvrtke, projektne organizacije itd. u vlastitoj zgradi tvrtke. Ovdje tvrtka svoju stručnost istovremeno odražava najsuvremenijom infrastrukturom kao i promišljeno dizajniranim drvenim elementima koji prostoru daju određeni šarm i topli ambijent.

Jürg Müller voli raditi s mekom olovkom, a s njom kaže, može skicirati spontane ideje i crtati nacrte. Za njega zanat znači stvarati nešto svojim rukama - savršeno u izvedbi i ne postoje dva ista komada. Za to je, smatra, potrebno više razumijevanja i prihvaćanja društva. "Ne može sve biti savršeno identično, kao u masovnoj proizvodnji." Svjestan je da se u današnjoj stolariji puno manje radi na potpuno klasičan način, samo dlijetom i blanjom. Dapače, uz pomoć tehničkih mogućnosti, izvodi se individualan i unikatan rad po mjeri. Masovna proizvodnja nije dovoljno fleksibilna za to i neće je moći pratiti u budućnosti.

Stolar je danas više tehničar. Zaposlenici manje rade s ručnim alatima, a više s računalima i strojevima. Ali ništa nije stvoreno bez ruke.

borm-pointline-reference-proizvodnja-namjestaja-kls-mueller-ag-1
borm-pointline-reference-proizvodnja-namjestaja-kls-mueller-ag-2
borm-pointline-reference-proizvodnja-namjestaja-kls-mueller-ag-3