Novosti

Posjet u Berufsbildungzentrum

Stručni i mladi kadrovi predstavljaju strateški temelj za rast i razvoj u proizvodnji namještaja i stolarijama. Kako tome pristupaju tvrtke i obrazovne institucije u Švicarskoj? Uvjerili smo se prilikom posjete u BerufsBildungZentrum Goldau koji tradicionalno koriste rješenja PointLineCAD/CAM i Business ERP u nastavi te su uvijek otvoreni za suradnju i razmjenu iskustava.

Edukacija u Borm Point

U kolovozu 2023. godine tijekom studentske ljetne prakse održana je edukacija Flexijet-a i PointLine CAD/CAM-a unutar našeg Borm Point-a. Studenti su tijekom edukacije naučili raditi sa Flexijet-om te su imali zadatak stvarati svoje projekte uz pomoć PointLine CAD/CAMa i Flexijet-a.

Novi Borm Point

U listopadu 2022. godine započeli smo sa zahtjevnim građevinskim projektom čiji je tehnički nacrt cijeli izrađen u našem PointLine CAD/CAM-u. U lipnju 2023. organizirali smo službeno otvorenje našeg novog korisničkog centra, Borm Point, u kojem je sudjelovalo više od 100 naših partnera i koji su taj dan učinili vrlo posebnim.

BormBusiness ERP, Digitalizacija 4.0

U multimedijalnom prostoru Tehnološkog parka u Varaždinu odvijala se edukacija za korisnike Borm rješenja "BormBusiness ERP, Digitalizacija 4.0" od 9. ožujka do 11. ožujka 2022. godine.

Borm Hrvatska

U prostorima Tehnološkog parka u Varaždinu održane su priprema za buduće redovite edukacije na kojima će se predstavljati najnovija i provjerena rješenja za digitalizaciju 4.0 u proizvodnim tvrtkama…

ERPA 2021

Na ovogodišnjem redovnom susretu korisnika Borm rješenja održana je uzbudljiva diskusija i razmjena iskustava na temu Verzije 5 u ERP-u i CAD-u. O zajedničkim projektima i budućim zahtjevima također se aktivno raspravljalo i sudjelovalo je 63 korisnika. Na zajedničkom druženju koje je uslijedio nakon predavanja bilo je i mnogo zanimljivih razgovora i opisa osobnih iskustava. Zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku i lijepim i pozitivnim komentarima.